SOCIAAL
ADRES Singelpassage 4 Assen- Drenthe
Conscient Kleuradvies & Workshops Singelpassage 4 9401 JC Assen                0592-860698 
Openingstijden  Wij werken alleen op afspraak. Afspraken niet mogelijk op vrijdagavond en zaterdagavond.
Een afspraak maken kan op meerdere manieren. Wij reageren altijd binnen 24 uur. Via email: info@kledingenkleur.nl Via tel: 0592-860698 Via contact formulier rechts. Afspraken kunnen tot 24 uur kosteloos worden geannnuleerd. Bij het maken van een afspraak gelden onze algemene voorwaarden en privacyregels Deze kunt u hier downloaden.
Wij verkopen ook waardebonnen U kunt bij ons pinnen.
Conscient is gevestigd in het centrum van Assen.  Wij delen het pand met kapsalon Gouden schaar. Op enkele minuten lopen van de studio vindt u winkels en leuke restaurants.  Een bezoekje aan de binnenstad van Assen is daarom goed te combineren met een workshop of een advies. De Singelpassage is niet bereikbaar voor auto’s. Gebruik parkeergarage: DrentsMuseum Torenlaan 18 Vanaf daar is het 2 minuten lopen. Routebeschrijving: Klik hier
Zo vindt u ons 
Nieuwsbrief ontvangen Nieuwsbrief ontvangen
Update: wegens gezondheidsklachten plannen we voorlopig geen adviezen en workshops meer in. Vanaf augustus kunt u weer bij ons terecht.
Conscient Singelpassage 4   Assen T: 0592-860698 E: info@kledingenkleur.nl
Conscient Kleuradvies & Workshops Singelpassage 4 9401 JC Assen  0592-860698
Openingstijden  Wij werken alleen op afspraak. Afspraken niet mogelijk op vrijdagavond en zaterdagavond.
Een afspraak maken kan op meerdere manieren. Wij reageren altijd binnen 24 uur. Via email: info@kledingenkleur.nl Via tel: 0592-860698 Afspraken kunnen tot 24 uur kosteloos worden geannnuleerd. Bij het maken van een afspraak gelden onze algemene voorwaarden en privacyregels Deze kunt u hier downloaden.
Wij verkopen ook waardebonnen U kunt bij ons pinnen.
ROUTE EN CONTACT
Conscient Kleuradvies & Workshops
Conscient is gevestigd in het centrum van Assen.  Ingang in het pand van kapsalon Gouden schaar (nr 4, niet bij Yves Rocher naar binnen gaan) Op enkele minuten lopen van de studio vindt u winkels en leuke restaurants.  Een bezoekje aan de binnenstad van Assen is daarom goed te combineren met een workshop of een advies. De Singelpassage is niet bereikbaar voor auto’s. Gebruik parkeergarage: DrentsMuseum Torenlaan 18 Vanaf daar is het 2 minuten lopen. Routebeschrijving: Klik hier
Update: wegens gezondheidsklachten plannen we voorlopig geen adviezen en workshops in. Vanaf augustus kunt u weer bij ons terecht.